O kompaniji

beltecom

Mi smo konzorcijum preduzeća Belmont inženjering iz Kranja i Tekon Sistemi iz Beograda. Udružili smo se kako bi povećali naše kvalitativne i kapacitativne mogućnosti na projektovanju, isporuci, ugradnji kao i kompletnom upravljanju projektima na području materijala za stabilizaciju i zaštitu kod:

 • niskogradnje (izgradnja puteva, železnica i tunela, zaštita kosina i tako dalje),
 • hidrogradnji (izgradnja i zaštita kanala za navodnjavanje i odvodnjvanje, izgradnja kolektora za prikupljanje i prečišćavanje otpadnih voda i tako dalje),
 • odlagališta komunalnog i drugih vrsta otpada,
 • rudarstva (zaštita i sanacija odlagališta i deponija, izgradnja i zaštita kanala za odvodnjavanje, izmeštanje rečnih tokova, stabilizacija privremenih i stalnih puteva I tako dalje).

Naša obaveza je da u svakoj fazi Vašeg projekta, savetovanjem ili učestvovanjem, obezbedimo efikasna i efektivna rešenja.

Po čemu se razlikujemo od ostalih

Naše inovativne ideje vode nas u budućnost geosintetičkih materijala i njihovih aplikacija. Broj naših proizvoda i područja njihovih aplikacija većaju se iz godine u godinu. Naša ponuda uključuje i razvoj i izradu sa odnosom na individualne želje i potrebe, a proizvode prilagođavamo aplikacijama tako da možemo da zadovoljimo i najzahtevnije naručioce i uspešno da završimo i najzahtevnije projekte. Zbog visokog kvaliteta i pouzdanosti naših proizvoda priznati smo i na međunarodnom tržištu.
beltecom

NAŠA VIZIJA

Zadovoljstvo naših partnera je naša budućnost.

NAŠA MISIJA

Neprestano težimo da naše znanje i kvalitet naše usluge budu iznad očekivanja korisnika. Dosledno čuvajući integritet u svemu što radimo, zahtevamo od sebe i drugih primenu najviših poslovnih i etičkih standarda.
Svoju viziju i misiju, Beltecom će realizovati kroz stalni rast svojih poslovnih mogućnosti poštujući pre svega zahteve kupaca, partnera, zaposlenih i društva i uvažavajući „najbolju praksu“ zaštite životne sredine, zdravlja i bezbednosti na radu.

Naša kompanija će uvek biti među najboljim kompanijama na tržištu proizvoda i usluga a svoju ponudu partnerima baziraćemo na kvalitetu serije ISO standarda. Nudeći svojim partnerima širok spektar proizvoda i usluga, svoj kvalitet i potencijale uvek ćemo zasnivati na najkvalitetnijim stručnjacima, najboljoj svetskoj praksi i vrhunskoj tehnologiji.

Svoju viziju, kompanija će realizovati kroz stalni rast svojih mogućnosti i isporuku najkvalitetnijih proizvoda i usluga za svakog svog partnera. Naša najkvalitetnija iskustva i najveće vrednosti kao i najbolju svetsku praksu nesebično ćemo deliti sa svojim partnerima kako bi zajedno bili prvi među najboljima. Zato što težimo da budemo prva među najboljim kompanijama u svemu što radimo, mi ćemo:

 1. Održavati najviši stepen kvaliteta u svakom našem poslu kao prvi i najvažniji cilj;
 2. Graditi poslovne odnose u duhu pravog partnerstva;
 3. Najnovija svetska saznanja i tehnologije kao i najbolja svetska praksa biće sastavni deo svake naše usluge i proizvoda;
 4. Ponašanjem, kompetentnošću i delovanjem svakom našem partneru omogućićemo bezrezervno poverenje u naš kvalitet;
 5. Svoje poslovne mogućnosti udruživati sa najboljima radi osvajanja novih znanja i novih tržišta;
 6. Potrebe i zahteve partnera uvažiti i na njih odgovoriti sa najboljim mogućim rešenjima, bilo gde i bilo kada;

Poslovni ciljevi

 1. Kvalitet kao prepoznatljiv atribut preduzeća;
 2. Stalno preispitivanje i poboljšavanje kvaliteta poslovanja;
 3. Partnerski odnos i poverenje kupaca;
 4. Potrebe i zahteve partnera uvažiti i na njih odgovoriti sa najboljim mogućim rešenjima, bilo gde i bilo kada;
 5. Ugraditi nova znanja i tehnologije kao i najbolju svetsku praksu u svaku našu uslugu i proizvod;
 6. Omogućiti svojim ponašanjem, kompetentnošću i delovanjem svakom našem partneru bezrezervno poverenje u naš kvalitet;
 7. Stalno poboljšanje bezbednosti i zdravlja na radu zaposlenih i zaštite životne sredine;
 8. Graditi preduzeće u kome su zaposleni tretirani sa poštovanjem, poštenjem i uvažavanjem i koje balansira potrebe našeg posla sa potrebama zaposlenih,njihovih porodica i šire društvene zajednice.